Trauma Center - Noapte sub asediu (2019) Online Subtitrat

Trauma Center
Trauma Center - Noapte sub asediu (2019) Online Subtitrat

Trauma Center, zis în română ‘Noapte Sub Asediu‘ este un film ce se bazează în principal pe elemente din categoriile filmelor de acțiune și respectiv thriller.

Cu o durată de 1 oră și 27 de minute a fost lansat pe data de 6 decembrie 2019 și distribuit în România de către Vertical Entertaiment, apărând pe marile ecrane ale cinematografelor deabea o săptămână mai târziu.

Acțiunea principală a filmului Trauma Center se concentrează asupra unui paramedic ce a fost rănit după ce a luat parte la un schimb de focuri între doi polițiști, care, în fuga după bani, imagine și popularitate, au ajuns a fi doi polițiști corupți, uitând esențialul meseriei de a fi polițist.

După ce ea (rolul fiind interpretat de către Nicky Whelan) a fost dusă către cea mai apropiată unitate medicală, un ofițer ce se afla în această meserie de foarte mulți ani, anume locotenentul Wakes (rol interpretat de Bruce Willis) a fost numit de către șefii săi pentru a face chiar și imposibilul ca această persoană să fie omorâtă.

Wakes va trebuii să fie atent și să aibă grijă la acești oameni corupți ai legii, aceasta fiind misiunea lui prioritară.

De această dată, Bruce Wilis, nu va mai apărea în rolul unui om dur, cum a fost în seria filmelor ‘Greu de Ucis’, ci va fi un simplu polițist și nimic mai mult. După câteva recenzii, utilizatorii au rămas surprinși respectiv puțin întristați datorită a acestei apariții slabe ale actorului.

Menționăm și că pentru o vizualizare la o calitate maximă trebuie să descărcați versiunea noastră privată de VLC Media Player, din care puteți vizualiza o sumedenie de filme online, nu doar acesta.

Acestea fiind spuse, echipa noastră vă urează o vizionare plăcută, și respectiv, dacă ți-a plăcut, nu uita să recomanzi și prietenilor acest film, să lași o recenzie și un comentariu.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 27m 2019 92 views

Background

Vizioneaza filmul mai jos!

Filme online subtitrate

Info
Cast
Background
Comments 0