Gretel & Hansel (2020) Film Online Subtitrat Gratis

Gretel & Hansel
Gretel & Hansel (2020) Film Online Subtitrat Gratis

Gretel & Hansel (2020) Film Online Subtitrat Gratis. In Gretel & Hansel  fratele și sora, care locuiau la marginea unui sat mic, nu au dormit câteva nopți, așteptând întoarcerea părinților lor, care au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Pentru a treia zi, au suferit de foame și sete, au decis să caute singuri hrana, alegând o pădure densă locală pentru vânătoare. Despre pădurea, unde trebuiau să meargă au auzit legende cumplite.

Oamenii au șoptit despre vrăjitoarea care a trăit în adâncul pădurii și nu a prețuit copiii răpiți, gătind supe pentru prânz din ei. Dar frații înfometați nu se mai temeau de poveștile de groază și au pășit curajos pe meleagurile periculoase, unde se întâmplă grozăvii groaznice.

Fata a căzut brusc sub vraje magice ciudate și, aruncând coșul, a intrat în adâncurile întunecate ale pădurii. Fratele, înspăimântat, a încercat să-și restabilească abilitatea de a gândi sobru. Dar revenirea la realitate nu a fost o sarcină ușoară. Vraja de magie neagră i-a suprimat voința și și-a cufundat sufletul în întunericul intens.

Sora cea mică, devenită un instrument în planurile femeii malefice, se îndrepta spre locul de tocare, iar băiatul a trebuit să devină mai curajos pentru a decide să se confrunte cu vrăjitoarea malefică ce poseda puteri supranaturale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 0m 2020 243 views

Background

Vizioneaza filmul mai jos!

Filme online subtitrate

Info
Cast
Background
Comments 0